Cellprov & Böcker

Vi har haft en riktigt bra dag, Leon var lite skruttig imorse men piggnade till och har inte haft mer feber. Han får vara hemma imorgon också för säkerhets skull men tror han är frisk nu.

Vi började dagen med att mysa i soffan och läsa och dricka te. Klockan 10 var det dags för mitt cellprov och Leon fick följa med. Har krånglat med det där provet sen i februari så nu ville jag bara ha det gjort.

Efter provet ville Leon gå till biblioteket så det gjorde vi. Leon lekte lite och jag hittade massa böcker, filmer och en ljudbok. Är verkligen pepp på att komma in i läsningen igen. Älskar att läsa och har alltid gjort men det går i perioder sen barnen kom.

image

När vi kom hem satte sig Leon för att rita och jag drog igång ett städ. Dixon spydde på min ullmatta för 2000 kronor idag så den åkte ut. Hur tvättar man bäst en sån..? Efter städ och lunch gick vi en promenad i skogen då både hund och barn behövde rastas. Leon säger så roliga saker:

Leon: Dixon är faktiskt smartare än en del andra hundar.
Jag: Jaså, tror du verkligen det.
Leon: Ja, smartare än hundar som är döda!

image

image

Nemo följde med en kompis hem efter skolan så vi hade ingen tid att passa. När vi KLM hem lekte Leon i lekrummet och jag la mig i soffan och lyssnade på meditationsmusik och började läsa en av böckerna jag lånat, så himla skönt. Efter en stund kom Leon och då pyntade till Halloween och sen pärlande vi lite Halloweendekorationer.

image

Och ikväll har vi haft filmmys med Mio min Mio. Vi har börjat läsa kapitelböcker nu och har betat av flera av Astrid Lindgren så barnen var superpepp på att se den och tyckte den var jättebra. Imorgon blir det Bröderna Lejonhjärta och jag kommer gråta ihjäl mig, så sjukt sorglig film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s