Veckan som gått

Äntligen lördag, så välkommen! Vilken vecka det varit. I tisdags var jag och Nemo på bio och såg Godzilla – King of monsters och det var så mysigt att gå på bio själva. Jag och Nemo har samma smak på filmer och serier och det är kul att han är lite större så vi kan se mer tillsammans. Längtar tills vi kan se Game of thrones, det borde väl vara okej om något år?

På onsdagen var det skolavslutning! Jag är så glad att jag kunde vara med. Nemo slutade trean och Leon ettan, helt galet. På kvällen var vi traditionsenligt på puben i byn och åt tillsammans med tre andra familjer. Barnen har fritids nästa vecka också och sen sommarlov fram till skolan börjar i höst. Tyvärr har vi i familjen bara en vecka ledigt alla tillsamman i år men så får det vara. Det blir en tur till Dalarna, mys i sommarstugan och så får vi ju hem Vissla!

På jobbet har vi haft många begravningar och jag har flängt runt och svettats som en dåre. Men jag tycker det är så roligt och lär mig något nytt varje dag.

Men ändå, fredagen var efterlängtad och det var så skönt att komma hem igår och inte behöva stressa med matlagningen och allt annat.

Nu ska jag göra frukost och sen ut och pyssla lite i trädgården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s