Sommarhår

I lördags var jag äntligen hos frisören. Hade svårt att hitta en tid som passar med jobbet och det gick inte att få hos den frisör jag vill gå till inom den närmsta tiden så det fick bli SKULT i Lund eftersom det började bli kris.

Jag betalar ganska mycket för mina frisörbesök och då tycker jag det är trist när frisören inte känns speciellt intresserad och typ sur. I september 2017 var jag på SKULT på Nova och hade en svinbra frisör som var trevlig och jag blev sjukt nöjd. Gick dit igen några monader senare och fick en annan frisör som var lite småarrogant och verkade ointresserad. Blev inte så nöjd med håret heller. Och nu blev jag nöjd med håret men tyckte hon kunde ha ansträngt sig mer. Frisör är ett serviceyrke och det kostar inget att vara trevlig.

Imorgon är det skolavslutning!! Trodde inte jag skulle kunna vara med i år då flera på jobbet har semester men jag har ingen begravning förrän på eftermiddagen så jag kunde komma senare. Så glad för det! Nemos slutar trean, helt sjukt!! Skolbyte till hösten och allt, tror ni han eller jag är mest nervös…?

En reaktion till “Sommarhår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s