André & Vissla

Vilken dag vi har haft! Vår roadtrip startade 6.30 imorse och vi styrde bilen mot Gränna för att besöka Andrémuseet. Jag har i flera år varit fascinerad av Andrées polarexpedition och bland annat läst boken av Bea Uusma som är otroligt bra. Jag har länge velat besöka museet och nu när vi skulle åka uppåt åt Gränna-hållet så passade vi på. Otroligt fascinerande, och så roligt att få se kläder och saker som hittats på lägerplatsen och se filmer och lyssna på berättelser. Åk dit om ni har möjlighet! Nästa mål är att åka och besökta gravarna i Stockholm.

Efter museet åt vi en dyr lunch i Gränna och sen körde vi vidare mot Ydre. Där hälsade vi på en hund som vi fått erbjudande om att köpa efter att Dixon gått bort. Eftersom vi är supernoga med att vår nästa hund ska vara snäll, tycka om barn och inte ha något agg i sig var det viktigt att vi alla åkte och träffade henne. Och det var love at first sight. Vissla är en porcelainetik på ett år och genomsnäll, lugn och försiktig men nyfiken och tillgiven. Han som äger henne nu jagar jättemycket och jobbar med eftersök och Vissla når inte riktigt upp till hans krav och skulle trivas bättre som en familjehund. Jag, Kalle och barnen blev överförtjusta i henne och vi kom överens om att hon ska få flytta till oss i midsommar.

Hon är så himla gullig och verkade tycka om oss också.

Vid 16.30 åkte vi hemåt igen och var hemma vid 20.30. Jag slängde ihop två pizzor och vi åt framför Enkelstöten och hade en mysig kväll. Ett perfekt avslut på en jättebra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s