Knockad

Jag har inte varit sjuk och hemma från jobbet på jag vet inte hur länge. År. Förra året vabbade jag två dagar totalt så att vi är borta mycket från jobb och skola är att överdriva.

Inatt drömde jag att jag hade ont i magen. Vaknade 5.30 av att jag mådde illa. Gick på toa och var urkass i magen. Satt och funderade hur jag skulle göra med jobbet, sjukt att det ens är något att fundera över.. men insåg att jag måste ju vara hemma och messade min grupp.

Gick upp och la mig igen och sov till 9.30. Var uppe någon timme och la mig sen igen och sov till typ 14.30. Sen gick jag ut och la mig i sängen på uteplatsen för att få luft och sen la jag mig i soffan och har legat här prick hela dagen och kvällen. Har ont överallt och bara ätit två rostade smörgåsar och lite blåbärssoppa på hela dagen.

Fy fan. Resten av familjen lyxade till det med pizza idag och sen skulle vi på St Georg med scouterna men jag missade även det. Att vara dålig i magen är rena döden alltså. Jag hoppas verkligen att de övriga här hemma inte blir sjuka. Jag fattar inte vart jag fått det här ifrån! Ingen annan känner av något och vi har ätit precis samma saker?

Nu borde jag lägga mig men hur ska jag orka ta mig till sängen??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s