No time

Uj uj uj vad jag inte har tid med att titta in här. Dagarna får i 180 och veckan har gått rasande fort.

Andra veckan på jobbet avklarad och jag har fått vara med på så mycket roligt. Eller roligt kanske är fel ord då mycket är väldigt ledsamt och tragiskt men ändå, jag trivs så himla bra. Jag studsar upp på morgonen, ser fram emot varje dag med nya utmaningar, älskar att ta på mig min fina kostym och lära mig massor av nya saker.

Kalle är fortfarande vinterledig så han roddar ju det mesta här hemma men den 1 april börjar han jobba och det har jag lite ångest för. Hur ska vi få ihop allt? Jag vill inte att barnen ska ha sjukt långa dagar så vi har börjat öva på att de ska gå hem själva efter skolan. Min tanke är att de när de kommit hem ska göra sina läxor, hänga upp gympakläder och typ tömma diskmaskinen för att sen få ha skärmtid eller vad de nu vill göra tills jag eller Kalle kommer hem.

Mat bestämmer jag på Willys och hämtar upp på väg hem från jobbet och det tar bara några minuter extra. Måste nog planera in enklare och snabbare mat på veckorna nu så det inte tar för mycket tid. Svårt att hitta snabb och enkel mat som är vv-vänlig och som alla tycker om bara.

Städningen. När ska den hinnas med?? Jag vill verkligen inte lägga massa tid på helgen på att städa så förmodligen kommer jag städa på torsdagkvällar. För tillfället jobbar jag till 17 men allt eftersom jag blir mer självgående kommer jag få specialtider och sluta 16.30, och ännu längre fram kan jag jobba 7-15 på tisdagar och/eller torsdagar vilket kommer underlätta enormt.

Och så träningen. Det är bara att inse att jag får ta bort kraven och träna det jag hinner. Den här veckan har jag fått till ett styrkepass och ett löppass och får till ett till pass på söndag. 3-4 pass i veckan känns rimligt. Jag har tränat lite senare på kvällen och det har funkat bra fast jag egentligen tränar bäst på morgonen/förmiddagen.

Så, det var en liten uppdatering om livet. Nu ska jag sova och njuta av sovmorgon imorgon. Jag ska ha Me&I-party kl 13 men har bakat ikväll så behöver inte känna stress över det. På kvällen ska vi till Kalles faster och det ska bli trevligt. Jag har missat många släktträffar eftersom jag alltid jobbat helg och jag har svårt att vänja mig vid att vara ledig alla helger. Men det är sjukt skönt.

En reaktion till “No time

  1. Förstår tankarna. Idag är mellansonens första dag utan fritids. Är sååå hönsmamma-nojig att han ska tappa bort vår nyckel..!!!
    ”Skärpning, Malin. Han är snart 11”, försöker jag tänka. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s