Första dagen

Idag började jag mitt nya jobb. Jag kan inte riktigt smälta hur fort allt har gått. För två månader sen hade vi inte fått besked om att Arwen skulle lägga ner ens, idag har jag ett helt nytt jobb i en helt annan bransch.

Känns helt galet när jag tänker på det, att jag bara bestämde mig för att jag ville göra något annat och körde på det. Och sen gick det vägen.

Jag har blivit otroligt bra bemött och haft en intensiv första dag. Det är SÅ mycket att ta in och jag undrar hur jag ska få ihop det men jag hoppas att det kommer gå bra.

Nästa vecka ska jag få se ännu mer av jobbet och det ser jag fram emot, så roligt. Jag fick ett blombud till kontoret idag och funderade länge på vem det kunde vara ifrån. Som den oromantikern jag är kände jag att det vore lite pinsamt om de var från Kalle. Men när jag läste kortet visade det sig att det var från kvinnan som rekryterat mig.

När jag kom hem fick jag bubbel och mer blommor som Nemo valt ut. Skulle kunna vänja mig vid den här uppvaktningen faktiskt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s