Begravningsentreprenör

Så, nu kan jag officiellt titulera mig begravningsentreprenör! Det känns helt galet. Skrev på papperet idag och kände mig otroligt välkommen. Möttes av en kram av min teamledare och folk har hälsat mig välkommen och de verkar väldigt glada för att jag ska börja. Jag har fått se lagret och fick en lista på kläder att handla så det har jag gjort idag.

Fem timmar. FEM timmar tog det. Jag har provat sååå mycket kläder, sprungit fram och tlllbaka och upp och ner i hela Emporia. Med mig hem fick jag en kavaj (sjukt svårt att hitta), två par byxor, två skjortor, en tunn långärmad vit tröja, två vita t-shirts, en svart tunnstickad tröja, svarta skinnhandskar, svarta strumpor, svarta bekväma boots från Ecco, en vinterkappa och en sjal/halsduk. Tror det var allt. Jo, en ring också. De frågade om det var okej för mig att ha en ring över dödskallen jag har tatuerad på ena långfingret då det kan kännas stötande för en del och absolut kan jag det.

Så, på fredag börjar jag och jag känner mig kittad och klar!

10 reaktioner till “Begravningsentreprenör

  1. Grattis! Sjukt kul ju!
    Och du, har det varit nåt strul med bloggen? Jag har inte kommit in på flera veckor nu och blev så glad när jag kom in idag och hade en massa inlägg att läsa ikapp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s