Nu är det bara att vänta

Så, nu har jag gjort mitt. Jag har varit på två intervjuer idag, varav en på begravningsbyrån. De jag träffade var jättehärliga och jag fick ett mycket bra intryck. När jag körde hem ringde jag rekryteraren för vi skulle återkoppla och de på begravningsbyrån hade ringt direkt efter vårt möte och sagt att de blivit stormförtjusta i mig! Alltså va?? Så himla kul att höra. Till henne hade de sagt att de ville ha mig och helst anställa mig direkt men de har några intervjuer nästa vecka och måste gå igenom processen. Så, om ingen kommer som de blir supermegastormförtjusta i så borde ju mina chanser vara väldigt goda tycker jag. Så spännande! Men jag är så dålig på att vänta..

Nackdelar finns såklart, och jag måste prata igenom det med Kalle men jag hoppas vi kan lösa det. Jag ska ju börja mitt nya jobb den 25 februari men eftersom det är ett vik till 1 juni så hoppas jag på att de är schyssta och släpper mig. Jag kommer få gå ner i lön eftersom jag mister min OB som jag har nu. Jag kommer jobba till 17 varje dag och då hinner jag inte hem och hämta barn på fritids. Men jag tänker att det borde kunna lösas med hjälp, Kalle hämtar ett par dagar och troligtvis kan jag jobba 7-15 två dagar i veckan.

Jag hoppas allt går att lösa för jag känner mig jättepeppad på det här nu. Ja, och att jag får jobbet då förstås.

Det andra jobbet jag var på intervju för får jag också besked om nästa vecka så det kommer bli några nervösa dagar känner jag. Hoppas bara att allt löser sig och att jag inte måste avstå något jag vill bara för att något praktiskt inte går att lösa..

Och! Jag har susat runt i min nya bil idag. I love her! Så otroligt nöjd, visst är hon fin?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s