On fire

Vilken dag jag har haft! Jag var på intervju på ett rekryteringsföretag för tjänsten på begravningsbyrån i förmiddags. Jag ÄLSKAR att gå på arbetsintervju. Hur ofta får man sitta och skryta om sina bra egenskaper för någon som bara är intresserad av en själv och man inte behöver ställa några frågor om den?

Intervjun gick riktigt bra, jag fick träffa en härlig kvinna och hon var väldigt positiv till mig och sa direkt att jag gick vidare till nästa intervju med VD’n och den ansvariga för arbetsgruppen på begravningsbyrån. Hoppas de också gillar mig! Sen ska jag göra två tester också som ska matchas med deras intryck av mig. Spännande..

När jag var på intervjun ringde det från ett annat jobb jag sökt. Jag är ju superpepp på begravningsjobbet men får ju hålla fler dörrar öppna. Försökte skjuta på den intervjun till nästa vecka men då reste chefen bort och de ville väldigt gärna hinna träffa mig innan. Så, nu har jag två intervjuer direkt efter varandra den här veckan. Det känns bra att ha mycket på gång.

Unnade mig lite tulpaner och en lunch med Mirijam eftersom det gick så bra idag.

Och imorgon ska jag åka och hämta min nya bil! Så pepp på det. En nyare bil med massa bekvämligheter, och snygg är den också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s