A dream come true

När jag fick veta att enheten jag jobbar på ska lägga ner så fick jag ett sug efter att göra något helt annat. Jag har sökt lite jobb som dykt upp och i lördags sökte jag ett jobb på en begravningsbyrå. Jag har ju inte jobbat inom den branschen alls men har mycket erfarenhet av serviceyrken och jobb med människomöten så jag tänkte att jag chansar.

Och idag ringde dem! Jag blev förvånad men superglad och ska på intervju nästa vecka! Kan knappt tro det. Först ska jag träffa hon som ringde mig idag och få mer information samt göra ett personlighetstest, och går det bra får jag träffa två från begravningsbyrån.

Jag är så glad för det här! Även om jag inte får jobbet så är det kul att bli kallad. Hon som ringde tyckte mycket om min ansökan, intressant kallade hon den. Hon höll med om att min erfarenhet av möten med människor i svåra situationer är bra och att jag tränar regelbundet är toppen då det förekommer en hel del tunga lyft.

Men vad ska jag ha på mig på intervjun? Vill gärna göra ett seriöst men ändå avslappnat intryck. Jag klär mig ju aldrig ”propert” och äger inga finbyxor eller någon kavaj. Och jag vill inte känna att jag ”klär ut mig” utan vill vara bekväm. Får fundera på det, så spännande iallafall!

En reaktion till “A dream come true

  1. Grattis vad roligt.
    Jag tycker att du ska ha något du trivs i men som ändå är fint. Att klä sig propert är visserligen bra men det märks om du känner dig obekväm ut.
    Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s