Så sjukt

Kommer ni ihåg när jag fick rutan inslagen på bilen och min väska blev stulen? Det var i augusti på parkeringen vid Vombsjön och jag var ju så ledsen för att bli av med min fina väska jag köpt på Mallorca.

Idag fick jag ett meddelande på Facebook av en man vars mamma hittat en väska med mina ID-handlingar och kort med mera. Jag blev först misstänksam för man vet ju aldrig vilka knäppisar man kan råka ut för så jag bad honom skicka bild på grejerna. Och det stämde, det var min väska och mina saker.

Så jag åkte dit och tydligen hade kvinnan gittat en väska med flera väskor och plånböcker i, ett pass, flera id-handlingar och kontokort. ALLT från min väska var kvar, till och med visa-kortet och tankkortet. Körkortet var kvar och det känns skönt att veta att ingen använder det. Min iphoneladdare var kvar och den funkade otroligt nog. Min nyckel till andra bilen och till jobbet var smutsiga och rostiga.

Men väskan var tyvärr helt förstörd. Både möglig och musäten och jag blev så jäkla besviken för jag hoppades så mycket på att den skulle vara hel..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s