Var det ödet?

Igår bestämde jag mig, efter en veckas velande. Nu får framtiden utvisa om det blev rätt beslut.

Jag valde alltså jobbet i Malmö. Det är bara fram till den första juni men jag får hålla tummarna att det blir förlängt och så söker jag jobb under tiden. Jag valde det för att jobbet är roligare och mer utmanande, jag får jobba med tjejer vilket var det jag skulle göra innan allt det här och schemat var mycket bättre än i Lund.

Och jag undrar om det var meningen att det skulle bli det här jobbet? I november satt jag och skrev in mitt schema i kalendern i mobilen och jag fyllde i mina pass till och med den 27 februari och igår när jag fick mitt nya schema så kommer jag jobba mitt första pass den 27 februari. Visst måste det vara ett tecken på att jag valde rätt?

Och så vägde jag mig igår eftersom jag jobbat från igår till idag. Minus 2,8 kilo! Jag fattar ingenting. Det gör mig lite nervös för nästa vecka, att det kommer gå upp trots att jag sköter mig. Eller att jag slarvar för att jag blir för avslappnad. Men det är bara att kämpa på och inte tappa det. Nu har jag gått ner allt jag gick upp plus lite till och totalt 5,1 kilo.

2 reaktioner till “Var det ödet?

  1. Klart du valde rätt!! Man måste ta chanser i livet för att kunna vinna. Kommer bli skitbra! Och grattis till viktnedgången du önskat
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s