Efterlängtad helg

Så skönt med helg! Den har varit efterlängtad kan jag lova. Veckan har varit omtumlande med mycket jobb och många tankar. Tar paus från det över helgen känner jag.

Igår var Nemo på kalas i Malmö på kvällen så vi ordnade myskväll för Leon. Han fick välja mat och jag köpte en munk och en cookie till honom som han älskar. Vi såg Den långa flykten och sen På spåret och hade det lugnt och skönt. När alla hade lagt sig jag klart på American Horror Story – Cult. Så bra och brutal säsong!

Idag är Kalle och barnen på scoutträff. Kalle är ny scoutledare och årets första träff är idag. Själv tog jag sovmorgon till 10 (!!!) och sitter nu och dricker te och funderar på vad jag vill göra idag. Kanske hoppar träningen och går en lång promenad med Dixon i skogen istället. Känner för total avkoppling och absolut ingen stress.

Nästa vecka blir det mycket. Jobbar måndag, torsdag och söndag, extrainsatt möte på onsdag, besöka nya eventuella chefer på tisdag och onsdag, utgång med Maggi och Ola på fredag. Så, den här helgen blir så lugn som den kan bli.

Nu ska jag ära frukost! Vägde mig imorse förresten, – 1,1 kilo. Älskar en bra första vägning, det peppar mycket. Det gör förresten det nya Instagramkontot också, superbra grej för mig att starta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s