Valet och kvalet

Jag vet varken ut eller in just nu. Ibland önskar jag att någon kunde ta beslut till mig och säga vad som blir rätt. Kanske jag ska gå till någon som kan spå min framtid?

Jag har varit i kontakt med de chefer på de arbetsplatser jag väljer mellan. Den ena känner jag sen innan och den andra har jag hört mycket gott om och hon var supertrevlig i telefonen. Nästa vecka ska jag besöka dem båda, få se scheman och veta lite mer och båda två kan möta mitt lönekrav. Det ena jobbet är i Malmö och det andra är i Lund.

Jobbet i Malmö lockar mer rent arbetsmässigt. Nackdelen där är att det bara finns garanterad tjänst till 1 juni och det är ju skit att behöva börja om då. Enligt chefen kan den tjänsten bli ledig efter det men hon vet inte i dagsläget.

I Lund blir jag erbjuden en fast tjänst direkt, med möjligheter att utvecklas och avancera senare. När det kan bli vet jag inte utan det är när/om tjänster blir lediga. Chefen där är jättebra och tror på min kompetens.

VILKET SKA JAG VÄLJA??

Seriöst så vet jag varken ut eller in just nu och jag har en vecka på mig att bestämma mig. Jag hatar sånt här, det är så mycket som står på spel. Tänk om jag väljer fel?

Avslutar med en random bild från #10yearschallenge

3 reaktioner till “Valet och kvalet

 1. Aaaah så svårt!! Önskar också att nån kunde VETA vilken väg jag ska välja så jag slipper famla i mörkret.
  Rent spontant tänker jag Malmö eftersom det känns som det är något nytt och spännande för dig som lockar där. Allt kan ju hända, även på en fast arbetsplats, och det kanske för dig in på ett helt nytt spår som ger dig mer möjligheter.
  Men rent trygghetsmässigt -Lund, att du får fast och ev vidareutveckling.

  Hm, chansa eller trygga spåret? Svårt.
  Lycka till! 🤗

  Gilla

 2. Tack för en bra inspirerande blogg. Hoppas att du gick på magkänsla när du gjorde ditt val, det brukar bli rätt då!
  2019 kommer bli Kanoon! MVH Johan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s