Ett dygn på spa

Igår eftermiddag checkade jag och mitt underbara tjejgäng in på Ystad Saltsjöbad för lite lyx. Vi sparar 300 kr var varje månad på ett gemensamt konto och sen gör vi något roligt tillsammans för pengarna. Och nu blev det spa med övernattning och middag.

Efter incheck och ombyte till badkläder och morgonrock så samlades vi i Elin och Ninas rum för lite plockmat och bubbel. Otroligt mysigt och stämningen var hög.

Sen bar det av till spa-avdelningen. Vi köpte vin och mer bubbel och njöt i varma källor och skrämde nog bort en och annan badgäst. Så mysigt, längtar redan tillbaka!

Framåt kvällskvisten gick vi upp till rummen, duschade och svidade om och gjorde oss lite fina. Sen möttes vi upp i baren för en välkomstdrink innan middagen. Och sen var det dags för trerätters middag som vi själva fick komponera ihop. Oh my god vad gott det var!!

Jag tog fisk till förrätt, kalv till huvudrätt och brownie till efterrätt. Magiskt gott alltihop, nästan så faten slickades rena. Vi satt länge och åt och vid midnatt gick vi upp på rummen och stupade i säng.

Idag njöt vi av en riktigt god frukost innan vi begav oss hemåt igen.

En reaktion till “Ett dygn på spa

  1. Alltså vilken smart sak att göra. Kan tänka mig att det är lättare att få ihop ett gäng att verkligen göra något speciellt då också för att man har det i åtanke. Ska försöka ta med mig det här tipset till några av mina kompisgäng. Tack.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s