På G igen

Förra veckan hade jag en riktigt grym träningsvecka, äntligen! Veckan innan var jag förkyld och innan dess har motivationen varit sådär. Jag har riktigt go träningsvärk i låren och axlarna idag, det känns bra.

Måndagen började med ett styrkepass. Jag har helt slutat med maskinerna och kör med fria vikter. Har ökat vikten nu och kör igenom hela kroppen och jag tycker faktiskt att det är roligt.

På tisdagen blev det två mil på cykeln på 40 minuter. Körde ett random hill-pass och det är riktigt tungt emellanåt.

På onsdagen vilade jag och på torsdagen var det sol så då stack jag ut och sprang med Dixon. Så skönt att komma ut i skogen! Sprang bara fem kilometer då jag tar det lugnt med löpningen och foten gjorde liiite ont men dagen efter kände jag ingenting!

I fredags hade jag bokat in en tabataklass klockan nio på morgonen. Älskar de passen och det här var det jobbigaste hittills. Mycket rumpa och lår som fick jobba. Önskar jag kunde gå varje fredag men jag går de dagarna jag inte jobbar iallafall.

Och igår, söndag, avslutade jag veckan med ett kettlebellpass i mina nya träningstights, sjukt snygga! Och passet gick bra, har ökat vikterna nu och lagt till en ny övning – drag through.

Så, det var min träningsvecka! Bra va? Varierad och rolig med bra och effektiva träningspass.

En reaktion till “På G igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s