Festival & Bio

Idag besökte jag, Kalle och barnen Malmöfestivalen. Att gå runt där lockar inte så mycket, däremot maten. Vi kom hyfsat tidigt, innan folket strömmade in. Man kunde köpa halva portioner och det är kul för då kan man testa fler rätter. Barnen åt svingoda pommes, jag och Kalle åt varsin högrevsklämma från Nordic Street Food och sen åt han en fishtaco och jag kyckling med ris och bönor från Carib Kreol. Jättegott.

Vid 18.30 var det så mycket folk i stan att barnen och Kalle åkte hem medan jag fortsatte till Lund för nästa dejt – bio med Maggi. Vi var tidiga då filmen inte började förrän 21.15 så vi tog ett glas vin och snackade en stund. Sen var det dags för filmen, Slenderman.

Helt okej film, flera scener där man hoppade till och ett par creepy scener i skogen. Skog på natten och långa, smala, bleka varelser är bland det värsta jag vet så då fick jag rysningar. En typisk tonårsskräckis, jag hade velat bli mer skrämd men den var kul att se.

Nu är jag hemma och dricker en kopp te innan sovdags. Imorgon är sista dagen på det här sommarlovet, slut på sovmorgnar sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s