Chill fredag

Imorse åkte mina föräldrar hem igen, veckan gick helt sjukt fort! Men vi han med mycket, två födelsedagskalas, en tur och lopp i Helsingör, besök på Systrarna på Solhjulet och Åbergs trädgård, shoppingtur på Nova, besök av min farbror och mamma och pappa var ett dygn hos min faster i Vejbystrand.

Ostmacka och spenatkaka på Åbergs trädgård

Idag är Kalle och fixar med sina fasaner i Agusa och ska jaga sen. Jag och barnen har en riktigt chill dag, vi har spelat kort, byggt pärlplattor och de har spelat tv-spel och jag har läst och vilat på uteplatsen. Jag fick ha filt! Bara 22 grader ute.

Jag var ute och sprang imorse, 8 kilometer och för första gången på länge fanns det luft att andas. Det känns som en otrolig lättnad att ha ställt in Ultravasan. Nu har jag inga måsten att träna inför och känna ångest inför att det går skit pga värme och ont i hälen. Det gick bra att springa idag, lite ont men jag kan springa obehindrat. Nu har jag dock svinont. Måste linda foten igen och fokusera på bra övningar, tåhävningar och rulla foten på en kavel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s