Vilken överraskning!

Ännu en sommardag har vi haft nere i Skåne. En bit över 20 grader och shorts hela dagen. Eller inte riktigt hela dagen, jag jobbade till klockan tio och det var så skönt att få åka hem efter en rörig natt med typ fyra timmars sömn.

Var inte så sugen på att åka till gymmet men gjorde det ändå och fick till ett bra kettlebellpass. Snabbt hem och städa järnet och sen duscha innan jag barnen halv två. Sen var jag slut som artist och la mig för att vila i sängen på uteplatsen. Det är bland det bästa som finns tycker jag. Kunde av någon anledning inte somna men vilade någon timme iallafall.

När jag gick in i köket kastade jag ett öga ut mot kaningården och såg något som kravlade runt på marken och insåg att det var kaninbebisar! Jag sprang ut och i hagen låg tre ungar utspridda men alla levde och var varma. Tack och lov för den varma dagen.. de måste ha följt med ut när de diat och mamman hoppat ut. Inne i huset låg fyra ungar till, en var tyvärr död. Men de sex som är kvar är stora och runda så jag hoppas de kommer klara sig bra.

F787F483-C3DC-4A75-A992-38A062E4D4FB

Ikväll har vi grillat och gjort Street tacos, Nemo har varit på kalas och nu slötittar vi lite på tv. Jag är sååå trött och längtar redan till den renbäddade sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s