Grillning & Läslov

Och så gick hela helgen, igen. Jag har kämpat mig igenom min jäkla förkylning på jobbet och vi har haft det lugnt så det har varit bra. Lite halloweenfirande på lördagen som blev lyckat och hämtpizza.

Idag slutade jag jobba 10 och förkylningen började äntligen ge med sig. Vi har hämtat hö och halm och jag började storstäda hos kaninerna men hann inte helt klart innan vi skulle iväg på skogspromenad och grillning.

Det var jag som drog igång en grilleftermiddag i skogen med två andra familjer. Hade sett en grillplats som jag var hundra på vart den låg och tyckte vi skulle gå dit. Men vad fan, jag känner ju mig själv.. jag hittar ingenstans, och tror jag att jag har koll så är det en lögn. Efter en låååång promenad med sex barn i åldrarna 3 till 8 så hittade vi iallafall en grillplats och hade en mysig kväll. Det blev kolsvart och jag var som en isbit när vi åkte hem men gör ändå gärna om det, och gör rätt.

IMG_6104

IMG_6105

IMG_6106

Nästa vecka är det läslov och barnen är bara på fritids tisdag och torsdag. Förra veckan hade jag bara en ledig dag och det ska bli SÅ skönt att slippa ställa klockan imorgon! Vi ska åka till Nova för barnen ska klippa sig och behöver varmare skor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s