Heldag med egentid

Igår fick jag en dag som gjorde gott för själen kände jag. Barnen var ju hos kompisar så jag gick ut och sådde gräs och pysslade sen med mina odlingsbäddar. Rätt som det var öppnade himlen sig och regnet verkligen öste ner. Jag gjorde klart det jag skulle och blev genomblöt. Gick in och tänkte att jag nog skulle hämta barnen snart men fick då ett sms med frågan om barnen fick stanna och äta hos sina kompisar. Klart de fick! Och eftersom regnet öste ner så gjorde jag en kopp te, bäddade ner mig i soffan, helt ensam och kollade på Suits.

När avsnittet var slut hade solen kommit fram så jag gick ut igen och fixade klart pallkragarna. Kalle och Dixon hade åkt på kurs och så hönsen fick komma ut och jag planterade ut sallad och persilja och planterade om tomater och basilika samt planterade ärtor och pumpa. Vid 19.30 var det dags att hämta barnen och vi åkte hem och myste och tittade på en film.

Så skönt med en sån här dag emellanåt, jag behöver det verkligen. Idag fortsätter utefixet men först lite städ här inne. Jag har inte påskpyntat något, konstigt då jag annars brukar göra det i god tid men i år har jag inte känt för det alls. Blir lite pynt idag iallafall, vi ska äta påskmat ikväll och fira lite.

IMG_0270

Tack Camilla för att jag fick en sån härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s