Färgstarkt lopp

Jag och Mirijam har ju en löpargrupp som haft lite stiltje ett tag nu eftersom hon envisas med att vara gravid cirka en gång per år. Men nu! Nu är det dags för Assmountain Runners att ta plats på banorna igen för på söndag springer vi vårt första lopp tillsammans sen SM-milen 2014! Vi har fått varsin startplats till The Color Run som går av stapeln på söndag i Malmö och så här beskrivs loppet på hemsidan:

Som Color Runner blir du tillsammans med tusentals andra deltagare täckt från topp till tå av vackra färger för varenda kilometer som du genomför. Efter varje kilometer finns det en färgpost med musik, fest och en ny färg, som man springer eller går igenom. The Color Run är inte ett lopp på tid: Det handlar inte om att genomföra de 5 km snabbast möjligt, utan om att ha det kul på vägen. Festen fortsätter i målområdet med vår stora Finish Festival, där det finns färgkastare vid scenen, musik och underhållning.

En sak bekymrar mig lite och det är att ”det handlar inte om att genomföra de 5 km snabbast möjligt”. Jag blir ju supertaggad av lopp och vill ge ALLT och nu ska jag inte det? Vad skajag då göra? Bara kuta runt på måfå och få färg på mig? Nej då, nu låter jag inte så väldigt ödmjuk känner jag. Det ska bli kul med ett lopp även om jag egentligen gillar känslan av att prestera sitt bästa, men det ska bli en helt ny upplevelse iallafall!

image

2 reaktioner till “Färgstarkt lopp

    1. Ja men det stod en liten varning om att hände man kamera eller mobil så skulle man ha den i tex en påse när man sprang så det inte blev förstörd av färgen. Tänkte om jag skulle ha GoPro men vet inte om jag vågar? Inte min heller om den blir förstörd.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s