Backintervaller i nya skor

Idag testade jag mitt andra par nya skor och de var ännu skönare än de första, dock inte riktigt lika snygga så det jämnar ju ut sig. Backintervaller på schemat idag och jag valde en backe i skogen då den jag annars springer i låg mitt i stekande sol. Värmde upp och sprang till Spotify Running idag igen fast nu valde jag låtar som skulle passa mig utifrån vad jag lyssnar på annars. Skitbra ju, det blev allt från Johnny Cash och Jill Johnson till Marilyn Manson och någon barnlåt.

Det blev åtta gånger upp och ner för backen i skogen. Jag brukar ju springa 10 gånger i en dubbelt så lång backe men herregud vad den här backen sög musten ur benen! Den är brant, cirka 80 meter lång och har massor med rötter så man måste parera och lyfta fötterna högt. Den sista intervallen kom jag knappt uppför sista biten, framsidan av mina lår var helt slut och mjölksyra sprutade. Lugn jogg hem och då kände jag att även vaderna var väldigt trötta och rundan slutade på sju kilometer.

Det känns som jag fått tillbaka orken i kroppen igen nu. Vet inte om det beror på nya skor, ny musik, att jag haft ett miljöombyte eller bara det att jag fått mer energi överlag. Det spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att jag har GO i kroppen igen!

image

4 reaktioner till “Backintervaller i nya skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s